Přeskočit na hlavní obsah.
- 15% sleva na všechno s kódem MAMA. Platí do 13. května.

Jak na skin care s produkty noili

 

Čištění

V péči o pleť je její čištění absolutní must. Bez čisté pleti jsou vlastně všechny další kroky zbytečné, protože aktivní látky z olejů, sér nebo krémů by neměly šanci proniknout do znečištěné pokožky.

Večer se o dokonalé odstranění make-upu, SPF-ka a dalších nečistot postará multifunkční čistící balzám Let's get naked s včelím voskem, mandlovým olejem, moringou a bílým čajem.  

Tip: Kromě odličování jej můžete použít i na zvláčnění jakéhokoli suchého místa na těle nebo na relaxační masáž obličeje, krku nebo dekoltu.

Naberte si na konečky prstů malé množství balzámu, důkladně vmasírujte krouživými pohyby do suché pleti, dokud se nečistoty neuvolní (ano, můžete jej použít i na oči).

Mezitím si vezměte čistý kosmetický ručník a pod proudem horké vody jej navlhčete, pak trošku vyždímejte a setřete jím z obličeje všechny nečistoty. Při tomto kroku můžete použít i jednorázové nebo bavlněné tamponky.

Balzám je vyroben na bázi včelího vosku, a proto pokud Vám mastnější film, který na pleti zanechá, nevyhovuje, můžete ještě pleť dočistit vodou a čistícím gelem nebo pěnou.

Hydratace

Tak, jak potřebujeme k životu vodu my, potřebuje ji i naše pleť. Jelikož je hydratace esenciální, vytvořili jsme hydratační esenci You Dew You. Je nabitá účinnými látkami jako kyselina hyaluronová, panthenol, šťáva z listů aloe vera či Centella asiatica (pupečník asijský).

Kombinace těchto látek pleť zklidní a zvláční, pomůže obnovit kožní bariéru, zajistí hydrataci, podpoří tvorbu kolagenu a zdravý mikrobiom a vyrovná pH pleti. Navíc působí antioxidačně a protizánětlivě.

Hydratační esence You Dew You je vyrobena bez přidané parfemace, ale voní krásně díky extraktu z centelly.

Na vyčištěnou suchou pleť naneste asi dvě až tři pumpičky a jemně povtlačujte dlaněmi nebo vklepejte pomocí konečků prstů.

Uzamknutí

Dokud se ještě esence úplně nevsákne, doporučujeme hydrataci v pleti „uzamknout“ pomocí našeho Bakuchiol& Squalane Oil Serum. Naneste 3-4 kapky séra na vlhkou pleť a vmasírujte, jemně dlaněmi zatlačte nebo pomocí konečků prstů vklepejte. Takhle můžete postupovat vždy ráno a večer.

Kromě uzamčení hydratace toto sérum podpoří tvorbu kolagenu a elastinu, zjemní vrásky, zpevní kontury, zklidní podráždění a poradí si i s hyperpigmentací. 

 

Tip: Tyto dva navzájem se doplňující produkty můžete pořídit za zvýhodněnou cenu jako DUO BFF. Pokud potřebujete obdarovat svou mámu nebo sestru, BFF bude určitě skvělým dárkem.

Namísto séra s Bakuchiolem můžete v tomhle kroku použít i náš Light Beauty Oil nebo Rich Beauty Oil, které můžete aplikovat dvakrát denně, případně vyzkoušet naše Pro-Collagen Vitamin C Oil Serum, které doporučujeme používat večer.

Oleje/olejová séra mohou ve Vaší rutině zcela nahradit krémy, ale pokud cítíte potřebu, můžete na olej/olejové sérum použít ještě oblíbený krém.

Tip: Naše oleje/olejová séra můžete použít i na příjemnou masáž obličeje, která pleti poskytne mnoho dalších benefitů.

Extra care

Základní noili skin care rutina tedy zahrnuje čištění, hydrataci a uzamčení v podobě našich olejů/olejových sér.

Pokud si však Vaše pleť žádá něco navíc, sáhněte po našem trojbalení pleťových masek 3 Masqueteers!

Balení obsahuje 3 masky, které můžete libovolně obměňovat a používat podle toho, co Vaše pleť aktuálně potřebuje.

 

Čistící maska Charm Me Charcoal s aktivním uhlím, růžovým jílem a rybími peptidy pleť důkladně vyčistí, zjemní a dodá jí potřebnou hydrataci.

Povzbuzující maska Coffee Break nakopne a oživí unavenou pleť díky kofeinu, extrakt ze ženšenu zase podpoří cirkulaci a pomůže tvorbě kolagenu. Díky na jemno pomleté kávě má tato maska i jemný peelingový efekt.

Mask Sleep Repeat je antiagingová oleogelová maska, která pleť dokonale zregeneruje během spánku. Obsažený skvalán pleť nádherně zvláční, měsíček zabojuje proti zánětům a výtažek ze sladké papriky zanechá pleť krásně rozjasněnou. Příjemný den totiž začíná už večer!

Masku nanášejte v jedné vrstvě na vyčištěnou pleť pomocí štětce nebo čistýma rukama a nechte působit doporučený čas (Charm Me Charcoal 5-15 minut, Coffee Break 10-15 minut a Mask Sleep Repeat si nechte na tváři i během spánku). Smyjte teplou vodou, případně dočistěte čistícím gelem. Potom aplikujte hydratační esenci a pleťový olej/sérum nebo krém. Používejte 1-2x týdně.

Tip: Další užitečné informace naleznete také na našem Instagramu.

Hi, this store only ships to Czech republic. Since you are coming from outside, please visit our store dedicated for international
customers. Thank you.

Shop on International Store